"Lady gaga says She loves Springsteen, won't do reality tv". "Katy perry: Part Of me 3d review ten key scenes to watch Out For". 'de voedselzandloper ' wordt gefileerd. "Lady gaga to perform with Tony bennett on New year's eve". "Lady gaga's Super Bowl Performance casually rakes In Six Emmy noms". "Lady gaga Is Billboard's 2010 Artist of the year, keha takes Top New Act". "Lady gaga The fame monster". "Blood pressure tables for children and adolescents". .

groenten eten, zoals gevulde rosbief met kastanjechampignons of kabeljauw in tomatenconsommé. "Antacid-induced osteomalacia and nephrolithiasis".

"Lady gaga adds second show in Singapore". "Happening Wednesday: Lady gaga, warped tour and more". #tures way vitamin A 10,000 iu, 100 Softgels view on Amazon Natures way makes some of the best all natural supplements cream on the market. "Lady gaga's Monster Ball, reviewed by a theatre critic". "Lady gaga's manager promises singer will deliver an 'insane' third album". "Lady gaga's direct line to Andy warhol". "8 Times Lady gaga earned Her 'gay icon' title". "Lady gaga's 8 Wax Figures Unveiled at Madame tussauds". "Lady gaga to Appear at mtv japan Charity event". "Lady gaga presents The monster Ball tour: At Madison Square garden".

24 k, gold, mask by, products peter, thomas, roth


"Lady gaga announces joanne world tour after hit-packed Super Bowl Halftime Show". ' sinus cavernosustrombose ' ontstaan, een gelukkig erg zeldzame maar wel levensgevaarlijke complicatie. "Lady advies gaga tops uk album and single charts". "Lady gaga reveals she was raped at 19". "Lady gaga's joanne world tour Final Numbers: 95 Million Earned 842,000 Tickets Sold". "George Clooney named people's Sexiest Man Alive". "Lady gaga the fame". "Lady gaga Is going On tour to dive bars Across America".

Steenpuist Steenpuisten kunnen heel vervelend zijn


Er moeten meer manieren zijn voor meer woonruimte. Marije, geen hoge toren, het preserveren van groen park in Merenwijk is echt nodig. Ferdinando, geen hoge torens: vreselijk voor het groen en voor het uitzichtgeen gezicht! Denk na over alternatieven elders! Eugene hillen, geen hoogbouw in de merenwijk. Martha zanting, belachelijk plan. Geen woontorens in wijkpark. Groen moet groen blijven!

steenpuist gezicht

Bouw liever lager en met meer integratie van groen ipv landje pik te spelen. Tanja afslank de bie, ik ben tegen de bouw van woontorens in het wijkpark. Laat liever de kopermolen opknappen en de parkeerplaatsen verbeteren. Walter, geen hoogbouw in ons park. Vorm de restauratie van het verpauperde winkelcentrum uit de winst van de afgelopen 30 jaar maar betalen en besteed de woningbouw apart uit.

Joop den hertog, tegen, tegen en nog eens tegen absurde hoogbouw bij de kopermolen! Laat de merenwijk alsjeblieft groen blijven. Geen hoge torens in de merenwijk! De wijk moet groen blijven. Marianne de wolff, houd het wijkpark zoals het is!

Steenpuist - aandoeningen


Alles is dan niet meer hetzelfde. En waar moeten de ooievaars dan heen? Het wijkpark is, zoals het nu is, het fijnst. Wat ik stuitend begin te vinden is de terreur van plakkaten en borden zelfs op informatie borden en in de polder. Ook de intimiderende handtekeningen jagers die zelfs schande spreken over een andere mening vind ik erg naar. Dit schaadt de aktie en ontkracht de argumentatie.

Prima dat het winkelcentrum wordt opgeknapt. Torens in het park is te veel. Wel heeft de merenwijk behoefte aan appartementen voor 2x modaal in verkoop. Er zijn thans slechts bescheiden en gedateerde appartementen te krijgen in de zichten. Ten behoeve van de doorstroming in de laagbouwwoningen is dat zeer noodzakelijk. Frans, er zijn in de wijk en aangrenzende gebieden voldoende alternatieven zonder dat je kortzichtig de hoogte in bouwt. Mag in het centrum ook niet.

M de #1 informatiebron over steenpuisten!

Misschien een products ongenuanceerde reactie, maar wel de realiteit! Frans h, ik woon in Domburg en het verbaasd me elke keer weer hoe rustig en landschappelijk het is rond de merenwijk, hoewel het in het drukke westen ligt. Het zou jammer zijn als. De hoge flats een gigantisch horizon vervuiling ontstaat. Laat een metropoolsfeer ontstaan in en rond het centrum van de stad en niet in de merenwijk. Piet Dijkema, het wijkpark is een van de mooiste groenste plekken in de merenwijk. Zelf wandel ik er ook vaak. Het is de plek waar je tot rust kunt komen als je stress hebt. Waarom zouden mensen dat verpesten met beans een heel groot gebouw?

steenpuist gezicht

M Steenpuist uitknijpen of doorprikken

Laten wij zoveel mogelijk het groen in stand houden. Eerst een plak asfalt voor een skeelerbaan, dan het wandelgebied achter de meren wijk en care nu het wijkpark. Waar is iedereen mee bezig? Hoezo duurzaamheid en milieu? Lekker al het groen opruimen en volbouwen dat is het motto, dus geld verdienen en zeker geen rekening houden met de bewoners! Wat betreft het winkelcentrum. Kijk om ons heen, hoeveel leegstand er is in winkelcentra. Staat ook nog meer leegstand in de toekomst ons te wachten in de merenwijk?

De leegstand is niet goed. Suzanne ruhof, frans, wat ben ik blij met je reactie. Ook ik voel me, als enigszins anders denkende, behoorlijk geïntimideerd. Zelfs bij het stemlokaal werd ik lastig gevallen met activisten. En ook ik vind de borden en plakkaten in de wijk storend. In grote lijnen slechte ben ik het eens met de wens om minder hoog te bouwen, aan de andere kant is er woningnood en moet er dus wel gebouwd worden. Moet een projectontwikkelaar weer zo nodig zijn winstmarge vergroten en natuurlijk is de gemeente leiden het er mee eens. Brengt ook geld in het laatje.

Ik heb een steenpuist Thuisarts

We plaatsen uw mailadres op de maillijst, tenzij u aangeeft dat niet te willen. Aantal op deze pagina gegeven meningen/reacties: 283. Hoogbouw in de merenwijk is schandalig. De creme toren is horizonvervuiling, geeft te veel schaduw en zal het wijkpark kapotmaken. Zet de toren bij de willem de zwijgerlaan neer! Daar is hoogbouw genoeg. Geef de kopermolen een opfrisbeurt.

Steenpuist gezicht
Rated 4/5 based on 916 reviews