Het nieuwe model komt met een scheerkop die 40 wijder is waardoor deze mér huid kan bewerken en het hele proces versneld, wat natuurlijk een aantrekkelijke feature. Maar een bredere kop betekent niet onmiddellijk 40 mér mesjes dan de 40 pincetten die de Braun Silk Epil 7 modellen tellen. Ik denk dat het apparaat mér dan 40 pincetten telt, maar ik kon er nergens concrete informatie over terugvinden. Mocht jij weten hoeveel het apparaat er telt, laat dan gerust maar een reactie na! In plaats van de close-grip technologie, pakt Braun deze keer uit met microgrip. Deze hebben vrijwel dezelfde functie: zelfs de kleinste haartjes verwijderen, tot.5. Hier mag je echter niet al te hoge verwachtingen bij hebben. Zelfs wanneer je huid zijdezacht aanvoelt, zullen er hier en daar toch nog wat haartjes overeind blijven.

vergelijk laser ontharen nieuwe Braun Silk Epil 9 vergelijken met de vorige 7-serie, merken we op dat de pincetten een groot stuk van elkaar verschillen. De silk Epil van de negende serie komen met grotere pincetten, in een verschillende vorm, én op een andere plaats gepositioneerd in vergelijking met die van de vorige serie. Wat betreft het aantal pincetjes op de kop van de nieuwe serie: daar ben ik nog niet helemaal uit.

Vergelijk prijzen bij: Wat je leert over de Braun Silk Epil. In deze beoordeling leer je dat. De braun Silk Epil 9 Series zich tot de mooiste epilators op de markt mag rekenen. Ze ongelofelijk krachtig, snel en efficiënt als het op het verwijderen van kleine of dunne haartjes neerkomt. Dit model mér accessoires met zich meebrengt dan eender welke andere epilator op de markt sommige modellen krijgen zelfs de Braun 810 gelaatsepilator meegeleverd. Er verschillende toestellen beschikbaar zijn, best zoals de skinSpa. Het vrij dure apparaten zijn, maar ze hun geld dubbel en dik waard zijn. Het ontwerp, naar mijn mening is dit momenteel de mooiste epilator op de markt. Toen ik de Braun Silk Epil 7681 voor het eerst zag, een volledig wit model met enkele grijze tinten, dacht ik compleet hetzelfde. En ik wist niet dat er enkele jaren nog een schonere epilator op de markt zou verschijnen. Het feit dat de kop 40 wijder is heeft niet alleen een impact op de prestaties, maar maakt de Braun Silk-Epil 9 Series ook een stuk mooier.

vergelijk laser ontharen

Elos ontharen : voor het estee permanent


Braun is er opnieuw in geslaagd! Wanneer je dacht dat het merk alles gedaan had wat het kon op vlak van ontwerp, kracht en efficiëntie dan had je het grondig mis! Want met de Braun Silk Epil 9 Series overtreft Braun alle verwachtingen. De nieuw Silk Epil-productlijn is al een tijdje op de markt, maar het is nog steeds een geweldige epilator die zich tot de top mag rekenen. Het apparaat heeft me zodanig omvergeblazen dat ik eraan denk om er én aan te schaffen wanneer de prijs iets naar beneden gaat. Toen ik naar mijn lokale multimediawinkel ging en het apparaat zag, had ik gene oog meer voor andere modellen. Mijn aandacht werd helemaal opgeslorpt door dit toestel. Maar genoeg daarover, laten we van start gaan met deze recensie van de Braun Silk Epil 9 Series.

Braun Silk Epil review: de beste epilator?


Helaas keren haren in bijna alle gevallen bij de hierboven besproken methodes naar verloop van tijd weer terug. Dan kun je kiezen voor een laser of ipl-behandeling.

vergelijk laser ontharen

Klachten na het ontharen, hoe voorkom je ze? Ontharen kan soms ietwat vervelende gevolgen hebben: Irritaties kunnen naderhand ontstaan door over elkaar wrijvende lichaamsdelen waar stoppeltjes zijn gevormd. Bultjes/puistjes kunnen ontstaan doordat helmkruid transpiratie en bacteriën ontstekingen veroorzaken. Bijvoorbeeld de oksels zijn hier gevoelig verkouden voor. Ingegroeide haren, na het scheren is het verstandig om producten te gebruiken die de huid kalmeren. Door mannen kan na het ontharen van het gezicht een parfumvrije aftershave gebruikt worden, die irritaties van de huid helpt voorkomen. Na het ontharen van de oksels is het verstandig om niet meteen deodorant te gebruiken, omdat dit de poriën afsluit en je zo meer kans hebt op ontstekingen.

Het kan slim zijn om voor het ontharen de huid te scrubben. Door te scrubben worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de kans op ingegroeide haren kleiner wordt. En dus ook de kans op vervelende klachten, zoals rode bultjes. Tot Slot Ontharing zorgt voor een fris gevoel. Het resultaat is een mooie gladde huid.

Braun Series 9 review fantastische Scheerapparaten


Het resultaat is een gladde huid voor vier tot zes weken. De haren komen niet stugger terug, zoals wel het geval is bij scheren, en sommige haren blijven op den duur zelfs permanent weg. Om goed te kunnen harsen moeten de haren niet te kort of te lang zijn. Bij een te korte lengte pakt de hars de haren niet goed en bij te lange haren kan de behandeling erg pijnlijk zijn. Om het harsen zo snel en met zo min mogelijk pijn te laten verlopen wordt aangeraden dit door een schoonheidsspecialiste te laten doen. Bij epileren wordt de haar met de haarwortel uit de huid getrokken met een pincet.

Het is een ontharingsmethode die veel wordt toegepast bij bijvoorbeeld de wenkbrauwen, waarbij een nauwkeurige ontharing gewenst. Epileren is dan ook niet geschikt voor het ontharen van grote huidoppervlaktes. De haren blijven langdurig weg of komen op den duur soms niet meer terug. Elektrisch ontharen, bij de methode van elektrisch ontharen wordt een fijne naald in het haarzakje gebracht, waarna een elektrisch stroompje wordt toegediend. Door de vernietiging van het haarzakje is elektrisch ontharen een vrijwel permanente ontharingsmethode. Het is een veilige methode die goed toegepast kan worden om te ontharen op gevoelige plekken, zoals de bovenlip, oren en neus.

4 ways to make

Na het waxen blijven haren meestal 1 tot 2 maanden weg. Harsen waxen, harsen, of waxen, is een methode die voor veel lichaamsdelen gebruikt kan worden en een langduriger effect veroorzaakt dan bij ontharing door te scheren of ontharingscrème te gebruiken. Ontharing van het vrouwengezicht gebeurt vaak door te harsen. De bovenlip, kin, hals en wangen zijn goed met deze methode te behandelen. Ook de onderkant van de wenkbrauwen kan door te harsen mooi in model gebracht worden. Daarnaast kunnen lichaamsdelen waar met name mannen last kunnen hebben van overbeharing, zoals de schouders, rug, bovenarmen, borst en buik goed geharst worden. Harsen is ook een veel toegepaste methode bij het ontharen van de bikinilijn en schaamstreek. Bij harsen wordt wax op een strip aangebracht die vervolgens op het te ontharen gebied laserontharing wordt geplaatst. De strip wordt tegen de haarrichting in met een snelle beweging van de huid getrokken, zodat de haren met hun wortels verwijderd worden.

vergelijk laser ontharen

24K, gold, with, marine, collagen, gold

Een ander nadeel is het ontstaan van bultjes en irritatie door vaak te scheren. Ontharingscrèmes, het gebruik van ontharingscrème is ook een goedkope en makkelijke manier om te ontharen. Net als bij scheren is de ontharing met gebruik van ontharingscrème tijdelijk van aard. Binnen een korte tijd zullen de haren weer terug komen. In tegenstelling tot het ontharen door scheren, worden de haren niet grover na het vaak ontharen met gebruik van ontharingscrèmes. De crèmes veroorzaken na aanbrenging op de huid een chemische reactie die de structuur van de haren veranderd. Daardoor openingszinnen kun je na het kort inwerken van de ontharingscrème deze samen met de haren van de huid schrapen. Het is verstandig om ontharingscrème eerst op een klein stukje huid uit te proberen, aangezien soms een allergische reactie kan optreden.

Wil je definitief van je haar af? We hebben ook een pagina met informatie over permanent ontharen. In dit artikel worden de volgende manieren van ontharen besproken: Scheren, ontharingscrèmes, harsen waxen, epileren. Elektrisch logo ontharen, scheren, scheren is een makkelijke, goedkope en snelle manier om delen van het lichaam te ontharen. Scheren wordt vooral gebruikt om het gezicht, de oksels, de benen en de bikinilijn van ongewenst haar te ontdoen. Bij scheren worden de haartjes aan het huidoppervlak afgesneden en groeien gewoon door. Daardoor ontstaan er snel weer stoppeltjes. Hoe vaker je scheert, hoe grover de haren op den duur worden, waardoor ze moeilijker te verwijderen kunnen zijn.

25 korting op geuren, dagcrèmes, mascara meer!

Zowel mannen als vrouwen ontharen delen van hun lichaam. Vaak vanwege hygiënische, praktische of cosmetische redenen. Er zijn veel verschillende methodes die gebruikt kunnen worden om het lichaam van haar te ontdoen. Allemaal hebben ze zo hun voor- en nadelen. Op deze pagina vind je een overzicht. Verschillende ontharingsmethodes, het ontharen van het lichaam kan op veel verschillende manieren. Onderstaand worden de niet-permanente manieren van ontharen besproken. De meeste van deze methodes zijn zelf thuis uit te voeren. Als je het liever niet zelf doet, dan kun je ook naar een schoonheidssalon om daar facebook de gewenste behandeling te laten uitvoeren.

Vergelijk laser ontharen
Rated 4/5 based on 522 reviews