Klinisch Psycholoog (Polikliniek de horst voor Polikliniek de horst zijn wij op zoek naar een Klinisch Psycholoog, 24-36 uur per week, vast contract bespreekbaar. Psychotherapeuten worden ook nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren).

vacatures bij bergman kliniek je samen met je collegas van het stafbureau bij aan het zorg- en behandelproces. Opleidingsplaats: Sociotherapeutisch Medewerkers (MBO) die willen starten met de hbo studie social Work in deeltijd. Wij zijn voor het oprichten van een hbo-opleidingsklas op zoek naar meerdere gemotiveerde en leergierige sociotherapeutisch Medewerkers (MBO) die willen starten met de hbo studie social Work in deeltijd.

Voor onze locatie in maastricht zijn we op zoek naar een: teamleider Forensisch fact-team en Polikliniek de horst. Manager Behandelafdeling, wegens het supreme openen van een nieuwe afdeling met beveiligingsniveau 3 zoeken wij voor onze kliniek in Venray een ervaren Manager Behandelafdeling. Een pionier die houdt van dynamiek en ontwikkeling. Gz-psycholoog, voor de afdeling Therapeutische dienst zijn wij op zoek naar een gz-psycholoog, 24-36 uur per week. Sociotherapeutisch medewerkers (MBO) en Sociotherapeuten (HBO) met ervaring voor de flexpool. Voor onze flexpool zijn wij per direct op zoek naar Sociotherapeutisch medewerkers (MBO) en Sociotherapeuten (HBO) met ervaring voor minimaal 8 uur per week (jaarcontract). (Verpleegkundig) Sociotherapeutisch medewerkers (mbo wij zijn per direct op zoek naar (Verpleegkundig) Sociotherapeutisch medewerkers (MBO) voor 28-36 uur per week. Verpleegkundig Specialist ggz (Polikliniek de horst). Voor het fact team van de polikliniek de horst Blerick en maastricht zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist ggz voor 24 - 36 uur per week (in overleg wordt de standplaats bepaald). (Psychiatrisch) Verpleegkundige, voor het ForFact team van de polikliniek de horst Blerick en maastricht zijn wij op zoek naar een (Psychiatrisch) Verpleegkundige voor 24 - 36 uur per week (in overleg wordt de standplaats bepaald). Gz-psycholoog / Regiebehandelaar (Polikliniek de horst).

vacatures bij bergman kliniek

Vacatures - werken bij, arkin verpleegkundige ouderen, kliniek


Vacatures, werken bij, sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, voor het complex ForFact-team van de polikliniek de horst in Blerick en maastricht zijn wij op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (24-36 uur per week, in overleg wordt de standplaats bepaald). Voor onze behandelafdelingen zoeken wij per direct (verpleegkundig) sociotherapeuten met ervaring (28 - 36 uur per week). Hbo-v gediplomeerden kunnen we een vast contract bieden. Voor overige relevante hbo-gediplomeerden is een vast contract bespreekbaar, afhankelijk van opleiding en ervaring. Teamleider Forensisch fact-team en Polikliniek de horst. Onze forfact-teams leveren intensieve outreachende zorg aan cliënten die anders geen zorg zouden ontvangen door hun levensstijl, psychiatrische problemen of verslavingsproblematiek. Fpp de horst heeft vestigingen in Blerick, roermond en maastricht.

Bergman, clinics FocusKlinieken, 100


Door het volgen van trainingen via onze eigen Bergman Academy. Meer informatie solliciteren, zet jij je graag in voor uitstekende zorg voor onze cliënten? En voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur ons dan jouw cv en motivatie. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met onze hr-afdeling via.

vacatures bij bergman kliniek

Onze mensen zijn ervaren, gespecialiseerd en betrokken. En onze apparatuur is state-of-the-art. Zo bieden we onze cliënten het hoogste philips vakmanschap, persoonlijke aandacht én een uitstekende nazorg. Daarnaast vind je bij ons: een functie van 8 tot 36 uur per week met flexibele werkuren. Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed pensioen.

Een kleinschalige kliniek met de specialismes plastische chirurgie, vrouwenzorg en oogheelkunde in huis. Groot genoeg om je allround te kunnen ontwikkelen, maar klein genoeg voor korte communicatielijnen en veel zelfstandigheid in je werk. En breed scala aan cliënten, dankzij de verschillende specialismen in verzekerde en particuliere zorg. Enthousiaste, gedreven en betrokken collegas die samen een hoog prestatieniveau neerzetten in een open en informele sfeer. De kans om mee te bouwen aan het (commerciële) succes van een gloednieuwe kliniek in het midden van Nederland. Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen,.

Assistenten vacatures - home

In tegendeel, jij denkt graag mee over een efficiënte organisatie en hoe wij als kliniek kunnen groeien! Daarnaast breng je het volgende met je mee: een mbo-4 of peeling hbo-opleiding tot Verpleegkundige. Een aanvullende opleiding tot Recovery lichaam verpleegkundige of seh, ic/ccu verpleegkundige. 2 tot 3 jaar werkervaring op een recovery afdeling. De bereidheid om in dag-, avond- en nachtdiensten te werken van maandagnacht tot en met zaterdagochtend. Zaterdagmiddag en zondag ben je altijd vrij. Wat bieden wij jou als Recovery verpleegkundige? Achter bey by bergman zit de meer dan 25 jaar ervaring en kwaliteitsnorm van Bergman Clinics, pionier en marktleider op het gebied van cosmetische behandelingen.

vacatures bij bergman kliniek

Prothesevergelijker - bekijk

Beheren van de recoveryruimte, medische hulpmiddelen en materialen. Tijdig controleren en testen van de werking en veiligheid van apparatuur en middelen. Het doorgeven van eventuele mankementen aan de coördinator. Zorgvuldig overdragen van cliënten naar de verpleegafdeling. Wat neem je mee voor de vacature van Recovery verpleegkundige? Voor deze vacature van Recovery verpleegkundige zijn we op zoek naar een energieke collega met oprechte interesse in mensen. Je hebt graag een zelfstandige rol en eigen verantwoordelijkheid, maar bent ook helemaal op je plek in een hecht team. Feedback van anderen zie je als een manier om ookla te groeien en je staat open voor alles wat er bij jouw vak komt kijken. Het feit dat je in een gloednieuwe kliniek werkt waar nog niet alles is uitgekristalliseerd schrikt jou niet.

Daarnaast deel jij jouw ervaring graag met collegas en help je zo om onze organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Gedurende een werkdag houd jij. Bezig met het: verplegen en verzorgen van laser cliënten na een operatie, met oog voor individuele wensen en behoeften. Observeren en controleren van cliënten en vitale functies in de verschillende stadia van bewustzijn. Registreren van gemeten waarden van vitale functies en toegediende medicatie. Bewaken van de uitwerking van anesthesiemedicatie. Verlenen van postoperatieve zorg zoals warmtetoediening, wondverzorging en pijnbestrijding. Op de hoogte stellen van de anesthesioloog van plotselinge verandering in de toestand van de cliënten of dreigende complicaties, verandering in de gemeten waarden of verandering in de werking van de apparatuur. Handelend optreden in acute situaties, zoals bijvoorbeeld een reanimatie.

Nhg-standaard Fluor vaginalis nhg

Ben jij spontaan, positief kritisch en heb je hart voor de cliënt? En ben je op zoek naar een werkomgeving met korte lijnen en veel zelfstandigheid? Solliciteer dan als Recovery verpleegkundige bij Bergman Clinics! Jouw werk als Recovery verpleegkundige, als Recovery verpleegkundige vang jij cliënten op nadat zij een cosmetische of plastische ingreep hebben ondergaan. In onze nieuwe kliniek in Hilversum schep jij een veilige en prettige omgeving waar zij uit narcose kunnen ontwaken. Gastvrij, servicegericht en oprecht geïnteresseerd in mensen, dat ben jij ten voeten uit. Jij kunt je dan ook helemaal vinden in het feit dat bij ons uses de cliënt echt centraal staat. Je observeert en anticipeert voortdurend, zodat je de juiste zorg verleent, nog voor de cliënt erom kan vragen. Bij alles wat je doet heb je ons kwaliteits- en veiligheidsbeleid in gedachten, de wettelijke bepalingen waar jouw werk aan moet voldoen en de normen, protocollen en procedures van jouw beroepsgroep.

Vacatures bij bergman kliniek
Rated 4/5 based on 628 reviews